Εταιρία - Ιστορικό

Λίγα λόγια για μας...

Η οικογένεια του κ. Παναγιώτη Σπυριδωνάκη έχει ως κύρια απασχόλησή της τα ανταλλακτικά γεωργικών μηχανημάτων από το 1939. Ιδρύθηκε στην Ν. Ηρακλείτσα του νομού Καβάλας από τον πατέρα του Αλέξανδρο Σπυριδωνάκη, ο οποίος μετέφερε την έδρα της στην Θεσσαλονίκη το 1947.

Λειτουργεί αδιάκοπα από την ίδρυση, προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών για παρελκόμενα γεωργικών μηχανημάτων. Η κύρια έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην οδό Γιαννιτσών 57 από το 1965, όπου και ολοκληρώθηκαν οι πρώτες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, οι οποίες λειτούργησαν αρχικά ως μονάδα παραγωγής ανταλλακτικών και στην συνέχεια ως σημείο εξυπηρέτησης πελατών. Το 2013 ξεκινάει η λειτουργία των νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων στην περιοχή της Σίνδου, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Κατερίνης μεγέθους 5000 τμ. με σκοπό αρχικά την διανομή των προϊόντων σε πελάτες χονδρικής και μελλοντικά την δημιουργία ενός δεύτερου μεγάλου σημείου εξυπηρέτησης.

Η παραγωγή των διαθέσιμων ανταλλακτικών γίνεται από τους γνωστούς ευρωπαϊκούς οίκους, αλλά και από ασιατικές μονάδες παραγωγής και το εύρος τής γκάμας τους καλύπτει σχεδόν κάθε ανάγκη του σύγχρονου Έλληνα επαγγελματία ή ερασιτέχνη γεωργού.

Οι πωλήσεις της εταιρίας ξεπερνούν τα ελληνικά σύνορα εδώ και πολλές δεκαετίες, καλύπτοντας τις ανάγκες των αγορών των Βαλκανίων και της Κύπρου και εκτείνονται ως την Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική.